Jannie: Energie en voldoening
‘Ik heb Mirjam ervaren als een betrokken en deskundige vrouw, die goed luistert naar wat je zegt, je de juiste vragen kan stellen en je ook een spiegel kan voorhouden. Mirjam heeft een heel prettige, eigen stijl. Haar methode benadert een probleem of knelpunt op een heel positieve manier, wat direct voor een opening en een richting zorgt. Bovendien is Mirjam er heel goed in je te helpen bij je gevoelens te komen – ook al stop je die zelf misschien weg.
Door de gesprekken met Mirjam ben ik me veel beter bewust geworden van de talenten die ik heb. Als je je talenten ten volle kunt inzetten, dan geeft je werk je voldoening en groei. Ik kwam erachter dat ik in de afgelopen periode mijn talenten onvoldoende heb kunnen inzetten, waardoor het werk mij alleen maar veel energie kostte. Ik was mij daar niet zo van bewust, voelde alleen maar steeds een grote vermoeidheid en een groot gebrek aan energie.

Mirjam heeft voor mij in kaart gebracht waar ik op moet letten als het om een (nieuwe) opdracht of project gaat. Dat heeft als resultaat gehad dat ik de nieuwe klus die ik ga doen beter bij me past, waardoor ik met meer energie en voldoening bezig kan zijn.’