Week van de Hoogbegaafdheid 9-17 maart 2019

2019 week van de hb logo
Talentinterview aan de keukentafel op 14 of 15 maart 2019

We nemen zo’n 50 minuten de tijd om door middel van een talentinterview jouw talenten in kaart te brengen. Hiervan maken we een soort mindmap. Daarna ken je je talenten en weet je waar je energie van krijgt. Ik vraag door tot we bij de kern komen. Hoe ga je creatief om met je kwaliteiten, zodat die zoveel mogelijk opbloeien?
We maken een afspraak op donderdag 14 maart of vrijdag 15 maart 2019 om 9, 10, 11 of 12 uur. 
Waar? Duitslandlaan 64, 1965 BH Heemskerk 

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan! Aanmelden is nodig in verband met het beperkt aantal plaatsen en afspreken van een tijd. T: 06-16374899 of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hb cafe haarlemHB-café Haarlem

Als coördinator van het HB-café Haarlem vermeld ik hier graag de data en thema's voor de volgende HB-cafés: 

Op vrijdag 8 maart 2019 komt Lotte van Lith ons inspireren over creativiteit en emotionele ontwikkeling.
Op vrijdag 24 mei 2019 zal Peter Overzier vertellen over burn-out en bore-out.

Een HB-Café is een informele bijeenkomst waar mensen bij elkaar komen om hun kennis over, en inzicht in hoogbegaafdheid bij volwassenen te vergroten, en daar met andere belangstellenden in een ongedwongen sfeer over te kunnen praten. HB-Cafés worden georganiseerd door lokale teams van vrijwilligers, in samenwerking met de administratie van het IHBV.
Het programma bestaat uit een presentatie of een interactieve werkvorm van ca. 2,5 uur met een pauze. Na afloop is er doorgaans gelegenheid om na te praten en iets te drinken in een andere ruimte. De aanvangstijd is 19:00 uur. Het inhoudelijk deel van het programma stopt niet later dan 22:00 uur. Deelname kost 17,50 Euro. 
De primaire doelgroep zijn hoogbegaafden zelf: mensen die zich herkennen in beschrijvingen van hoogbegaafdheid (er is geen test-eis). Daarnaast zijn partners, collega’s, buren, vrienden, ouders en (volwassen) kinderen welkom.

Van harte welkom! Aanmelding via de website van het IHBV: https://ihbv.nl/hb-cafe/